When your body is screaming tell it to shut up.

Sunday, December 15, 2013

Must ja valge

Ees ootavad 50ndad Eesti Meistrivõistlused sulgpallis 31.01.-02.02.2014. Täiesti arvestatav juubel. Mitte sassi ajada. Eesti sulgpalli ei tähista 50ndat juubelit, vaid 50ndat korda mängitakse Eesti Meistrivõistlusi. Kuigi asukohta pole veel ametlikult välja kuulutatud võin saladuskatte all öelda, et verd higi ja pisaraid hakatakse valama Eesti inseneride valmistamise mekas. Mente et manu - mõtte ja käega. Tallinna Tehnika Ülikooli spordisaal on kindlasti väärt koht Eesti Meistrivõistluste pidamiseks.

Minu soov oleks see, et need meistrivõistlused tuleks midagi natukene teistsugust. Tase võiks olla kõrgem. Saal võiks olla ilusam. Showd võiks olla rohkem. Pisaraid, higi ja verd võiks olla rohkem. Keegi võiks Raulilt geimi saada. Kõik need soovid on teostatavad ja annan ka enda poolt panuse, et need realiseeruksid. Aeg peale suhteliselt edukat suve on möödunud natukene keeruliselt. Vormilangus ja rohkem treeneriameti peale keskendumine. Maadlemine juuraõpingutega magistriastmes. Hetkel olen parteris ja lõhnab kahtlaselt ipponi järele, kuid kindlasti pole ma veel alla andnud. Ühtlasi muutus mingi hetke päris hulluks pikaajaline krooniline vigastus "hüppaja põlve" näol paremal põlvel. Viimasel ajal on asi siiski paremaks muutunud ja saan paremini tenni teha.

Mänguliselt olen kindlalt parem kui aasta tagasi. Hetkel lihtsalt pole nii palju kiirust, võimsust ja vastupidavust, et suurte poistega sammu pidada. Täiesti loogiline kui vaadata palju olen saanud korralikult treenida. 26.ndal lähen Taani, Odensesse külla Raulile ja Laurale ning saan seal loodetavasti ka korralikult hagu anda ja oma mängu jälle üles otsida. 

Ühtlasi pääsesin ka Eesti koondisesse Eurooopa Võistkondlikeks Meistrivõistlusteks, mis leiavad aset 10.-16. veebruaril Šveitsis, Baselis. Räägitakse, et hea odav koht. Meile sobib. 




No comments:

Post a Comment